VVS service

Ring i dag på:

+45 54 58 76 76

Lad os løse dine VVS-udfordringer

Fra en dryppende vask til totalrenovering af et eller flere rum. Hos Langeskov VVS har vi erfaringen og kompetencerne til at løse både dine store og små VVS-udfordringer. Vi leverer langtidsholdbare løsninger og overholder altid de indgåede aftaler. 

Vi tager os tid til at forklare problemet og giver gerne et godt råd eller to til, hvordan det kan forebygges i fremtiden. Vi er der for din skyld, og du kan altid spørge os til råds. 

Du kan også altid ringe os op for en uforpligtende samtale om dine VVS-udfordringer. 

Langeskov VVS
tap, black, faucet

Køkken

Nyt køkken, ny håndvask eller måske en vandhane med kogende vand? Uanset dine ønsker og behov kan vi hjælpe med at gøre dem til virkelighed. Vi løser opgaven hurtigt, så du kan få dit køkken tilbage og undgår besvær.

Badeværelse

Hos Langeskov VVS er det nemt at få det badeværelse, du drømmer om. Med hjælp fra vores dygtige samarbejdspartnere kan vi hurtigt renovere dit badeværelse. Du har kun én kontaktperson og slipper for selv at koordinere renoveringen.

Varmesystemer

Langeskov VVS hjælper med gulvvarme, radiatorer og andre varmerelaterede installationer. Vi har de nødvendige autorisationer og erfaringer for at opfylde dine ønsker.

Blikarbejde

Hos Langeskov VVS har vi også autoriserede blikkenslagere, der kan installere eller reparere dine tagrender og nedløb. Vi kan  afdække blandt andet skotrender, altaner og kviste og har også evnerne til at reparere skiffertag.

Installation og reparation

Brug for hjælp til at installere et nyt toilet eller en vaskemaskine? Vi gør det gerne, og du kan med fordel købe VVS-artikler gennem os, da der medfølger gratis service og garanti. Når du har brug for det, kommer vi også og reparerer et sprunget rør, en tilstoppet vask eller andre VVS-problemer i hjemmet. 

Industri og erhverv

Hos Langeskov VVS udfører vi med vores samarbejdspartnere forskellige typer opgaver for virksomheder. Det kan være både mindre og større byggeprojekter. Kontakt os for at blive klogere på, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.

Kontakt os allerede i dag

Er du i tvivl om, hvordan vi kan hjælpe dig?